over

sin

Experience a unique concept where sinning is approved, and indulge in a night of culinary delights that blend.

You are alive.
Right now. So act like it. Act fancy. Act kindly. Act without expectation. Act like you mean it. Be silly. Be true. Be full of contradictions. Spend all your money on bellezza. Wear it like it means nothing. Tell everyone you would die without it. Casually. Eat, drink, speak, sing, kiss, dress and make a face like you’re in love.

zondigen isleuker in groep

Ook grotere groepen van meer dan 8 personen zijn bij ons welkom. Om ervoor te zorgen dat we jullie zo goed mogelijk kunnen bedienen, vragen we hiervoor wel om via e-mail te reserveren. Op deze manier kunnen we niet alleen de best mogelijke plaatsen vrijhouden, maar kunnen we ook voldoen aan eventuele speciale wensen.

Interesse om met een groep te komen eten, maar liever overdag of op een van onze sluitingsdagen? Stuur gerust een mailtje, en dan overlopen we samen de mogelijkheden.

take meto sin

Je vindt ons in het hart van Gent op een boogscheut van de Vrijdagmarkt. Hierdoor zijn we vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, te voet of met de fiets.

Kom je toch liever met de auto? De dichtsbijzijnde parkeergarage is de ondergrondse parking Vrijdagmarkt.

the pillars ofrestaurant sin

kwaliteit

Een vast menu zorgt ervoor dat we met verse producten en bereidingen kunnen werken. Bovendien zijn onze leveranciers zorgvuldig gekozen op basis van de betrouwbaarheid van hun producten.

eigenheid

We onderscheiden ons door niet alledaagse keuzes en nieuwe combinaties. Dit zowel op als naast het bord. Alles wat we doen staan we dan ook zelf volledig achter.

indulge

Waar mogelijk kiezen we voor lokale producten & leveranciers. Gent & België hebben heel wat moois te bieden dus hier proberen we dan ook optimaal gebruik van te maken.

sinner team

rainer

Maître/zaakvoerder

Met een vader die traiteur is kreeg hij de horecamicrobe met de paplepel mee. Als jobstudent werkte hij in verschillende restaurants om vervolgens als flexi samen te werken met verschillende cateraars & topchefs.

Na zijn studies bleek een bureaujob toch niet zijn ding. Hij waagde dan ook de sprong naar zelfstandige om zijn passie voor horeca te combineren met ondernemerschap. Met Sin komt zijn visie nu volledig tot leven.

jan

head chef

Na een degelijke koksopleiding aan de hotelscholen Ter Groene Poorte & Spermalie reisde Jan de wereld rond om ervaring op te doen. Recent ruilde hij Zwitserland in voor Gent om zich volop in te zetten voor restaurant Sin.

Naast een interesse voor de vegetarische keuken houdt Jan ervan om ongebruikelijke combinaties te maken. Hij laat zich graag inspireren door keukens uit alle uithoeken van de wereld in combinatie met vergeten groenten en/of 'minderwaardige' stukken vlees/vis.

Bij sin zijn we steeds op zoek naar nieuw talent! Ben jij gebeten door de horeca-microbe en op zoek naar een uitdagende job binnen een jong team? Stuur ons je sollicitatie en wie weet maak jij binnenkort deel uit van het sinners team.

We zoeken zowel vaste medewerkers als flexi's of jobstudenten voor keuken en bediening.

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

waaistraat 14,
Gent 9000

nu open
van 18:30 - 22:30